Comenzi rapide

  0740 197 325   licente24@yahoo.com

Problema plagiatului in lucrarile de licenta


Adaugat de Echipa licente24.com   -   15.07.2015

Plagiatul constituie una dintre problemele cele mai des intalnite in mediul academic. Incepand cu anumiti profesori universitari, rectori, politicieni etc., pana la studenti din cele mai obscure universitati, mereu a existat problema plagiatului in lucrarile de licenta sau in disertatii ori teze de de doctorat.

Echipa noastra a intampinat, de-alungul timpului, numerosi studenti care ne-au cerut ajutorul pentru solutionarea unor probleme ce tin de prezenta plagiatului in lucrarile lor. Cei mai multi dintre studenti au apelat la noi datorita faptului ca au achizitionat lucrari de licenta de la unele "site-uri", si ulterior au realizat ca procentul d eplagiat al lucrarii este unul foarte ridicat, depasind cu mult procentul maxim acceptat de majoritatea universitatilor.

Acesta este unul din riscurile majore ale studentilor care cumpara lucrari de licenta redactate la comanda. Astfel ca am hotarat sa adaugam un nou serviciu in site-ul nostru, si anume Eliminare Plagiat. Prin intermediul acestui serviciu, venim in ajutorul studentilor care doresc o lucrare de licenta unica, originala si fara riscul de a fi eliminati din examen.

Procedura este extrem de usoara, orice student poate accesa pagina de Eliminare Plagiat, completeaza formularul de comanda, iar dupa ce va fi contactat de catre echipa noastra, ne va putea trimite lucrarea de licenta, urmand sa aplicam modificarile necesare, prin reformularea textului si eventual adaugare de text nou sau inlocuirea celui vechi si plagiat. Rezultatul va fi o lucrare de licenta eficienta, unica, originala si gata de sustinut.

Intra si tu si vezi in ce consta noul serviciu marca Licente24 si recomanda colegilor care au nevoie de ajutor in redactarea lucrarii.


Lista articole