Eliminare plagiat

In ultimii ani, majoritatea studentilor care au sustinut examenul de licenta s-au confruntat cu o problema destul de importanta, si anume plagiatul. Fie ca au preluat pasaje din anumite carti care pot fi gasite online, fie ca au parafrazat anumiti autori ori ca au citat din unele surse, in special online, softul antiplagiat utilizat de facultati le-a dat mari batai de cap dezvaluind un proces de plagiat de cele mai multe ori peste limita admisa de universitati.

Astfel ca echipa noastra vine in ajutorul dvs. cu un serviciu unic in tara noastra, prin care va vom sprijini in redactarea cat mai eficienta a lucrarii de licenta. In cazul in care lucrarea dvs., in urma scanarii, a prezentat un procent de plagiat ridicat, prin intermediul nostru, veti putea beneficia de o lucrare complet unica, echipa noastra modificand si reformuland textul acolo unde este cazul, utilizand si respectand limbajul academic si normele de redactare academice. Daca doriti servicii de redactare continut web sau articole opimizate SEO va recomandam site-ul UnicMedia

Puteti apela la serviciile noastre chiar si in cazul in care lucrarea dvs. prezinta un procent de plagiat de peste 80%, unde este necesar sa se modifice foarte multe pagini, urmand ca echipa noastra sa depuna tot efortul necesar realizarii unei lucrari unice si originale.

Eliminare plagiat

Pasul 1

Completezi formularul de mai jos sau ne poti contacta direct la numarul de telefon de pe site, urmand ca in cel mai scurt timp sa poti obtine informatiile dorite.

Pasul 2

Vei intra in contact cu echipa noastra pentru a ne furniza informatiile despre lucrare si pentru a ne trimite documentul pe care doriti sa il modificam.

Pasul 3

Dupa ce primim documentul si aflam procentajul de plagiat, echipa noastra va modifica si reformula pasajele/paginile cu procentaj ridicat de plagiat.

Textul va fi reformulat complet, respectand normele de redactare precum si limbajul academic initial. La final, documentul va avea un procent de maxim 3% plagiat.

Timpul necesar pentru o lucrare de circa 80 de pagini este de 3 zile.

Pasul 4

Vom efectua in mod gratuit si corectarea tuturor greselilor gramaticale, de punctuatie sau de scriere.

Pasul 5

In cazul in care, ulterior vor fi necesare modificari, le vom efectua in mod gratuit. In final, veti avea o lucrare complet originala care va trece cu brio de softul antiplagiat.

Ce garantii oferim

Experienta si eficienta

Peste 5 ani de experienta si o echipa formata din absolventi de facultate plus un soft revolutionar care simplifica si eficientizeaza munca echipei.

Rapiditatea redactarii

Cu ajutorul experientei si a softurilor de ultima generatie folosite de noi, putem lucra in timp record, reusind sa redactam o intreaga lucrare in aprox. 3 zile.

Calitate testata

Va putem oferi oricand o dovada a calitatii serviciilor noastre, putand redacta in mod gratuit 1-2 pagini propuse de dvs. si testate cu orice soft antiplagiat de care dispuneti.

Formular de comanda